Jongerendienst

Jongerendienst
De jongerendienst is voor alle jongeren die inmiddels de kindernevendienst ontgroeid zijn. Omdat de groep behoorlijk groot is, hebben we deze op basis van leeftijd in tweeën verdeeld. Zo kan iedereen vrij over het geloof praten zonder dat een ander moeite heeft om te volgen waar het over gaat.

 
 
Kinderkerk

Kinderkerk
Gesprekje met de kinderen, staat er altijd in de liturgie, als inleiding op de kindernevendienst. Daarna nemen twee kinderen de lichtjes mee en gaan de kinderen de kerk uit. Vaak speelt de organist dan een kort stukje, maar veel leuker is het natuurlijk om met elkaar een lied te zingen.

 
lees meer »
 
Oppas

Oppas
Tijdens de morgendienst kunnen alle kinderen van 0 tot 4 jaar bij de oppas gebracht worden. Het is de bedoeling dat de ouders zelf schone luiers, doekjes en eventueel extra kleding meegeven. Aan het eind van de dienst worden de kinderen weer opgehaald.
 
 
Catechese voor jongeren Catechese voor jongeren

Door de Doop hoor je bij de kerk. Voor de meeste van jullie zal gelden dat je ouders indertijd deze beslissing hebben genomen. Dat doet er niets aan af dat je erbij mag horen in die wonderlijke wereld van het geloof. Centraal in de kerk staat de gemeenschap, we zijn met God verbonden, maar ook met elkaar. Dat betekent dat we op de weg van het geloof samen optrekken.
lees meer »