Vacature kerkmusicus Vacature kerkmusicus
De Protestantse Gemeente Alexanderkerk te Rotterdam zoekt per 1 januari 2022 een bevlogen organist(e) voor ongeveer 2 diensten per maand. In deze gemeente wordt het begeleiden van de samenzang en het (improviserend) orgelspel na de preek erg gewaardeerd. De vacature is ontstaan doordat een van de organisten een nieuwe stap in zijn carrière heeft kunnen maken.

Wij zijn:
  • Een geloofsgemeenschap die zowel het begeleiden van de samenzang als het orgelspel na de preek waardeert en ervaart als aanvulling op de dienst.
  • Een gemeente waar ruimte is voor kinderen, jeugd en jongvolwassenen en volwassenen van alle leeftijden
  • Een kerk waar een open samenwerking is met predikanten, kerkelijk werker en kerkenraad
Voor meer informatie zie de vacature 'download PDF'