Speurtocht voor kinderen samen met ouders, grootouders of andere volwassenen

Speurtocht voor kinderen samen met ouders, grootouders of andere volwassenen
Lang geleden, in 1940, werd Rotterdam gebombardeerd. Maar de Rotterdammers zaten niet bij de pakken neer en begonnen onmiddellijk de stad weer op te bouwen. Als je door de binnenstad loopt, zie je veel huizen en andere gebouwen die in die tijd gebouwd zijn.
Op zondag 3 oktober gaan we daar eens wat beter naar kijken. Er zijn namelijk allerlei dieren op de gebouwen verstopt. Wie lukt het om ze allemaal te vinden? Als je een verrekijker hebt, neem die dan mee. Neem ook je vader en moeder of een andere volwassene mee: in de binnenstad van Rotterdam kun je gemakkelijk verdwalen. Volwassenen zijn trouwens handig om te helpen bij vragen die een beetje moeilijk zijn. Aan het eind van de route hoor je de antwoorden op alle vragen van de speurtocht en is er voor iedereen iets lekkers.
Zondag 3 oktober om 14.00 uur in de binnenstad van Rotterdam. Je kunt je opgeven bij Maartje Fokkema, tel. 4210327, maartje.fokkema@gmail.com. Wacht niet te lang met aanmelden, want het aantal deelnemers is beperkt.
 
terug