Activiteiten op komst

Activiteiten op komst

U bent van harte welkom bij de activiteiten van Leren & Ontmoeten.
Omdat wij graag willen dat alles goed verloopt, stellen wij het op prijs als zich van te voren aanmeldt; dan kunnen wij zorgen voor voldoende plaats en informatie. Het kan heel makkelijk via email: .
Als u dit adres aanklikt, komt u vanzelf op de email-pagina.
Tot ziens !

naar de agenda
naar impressies

Voorjaarswandeling

Op 26 mei neemt Henk de Waard ons mee op een voorjaarswandeling door het Schollebos. We verzamelen om 10 uur bij het Pannenkoekenrestaurant aan de Bermweg 133 in Capelle aan den IJssel en we zijn daar rond het middaguur weer terug.

Feest van de Geest

In aanloop naar eerste Pinksterdag op 20 mei doen we mee aan het Feest van de Geest, een ontmoeting tussen Beeldende Kunst, Pinksteren en de Architectuur van Kerkgebouwen. Het thema voor 2018 is Levensadem. Er wordt een veelheid aan activiteiten georganiseerd in alle kerken die daaraan meedoen. We hopen dat er heel veel mensen mee willen werken! U hoort nog van ons!