Welkom, hier worden de foto's geplaatst van een aantal activiteiten van de kerk.
Tienerdienst - februari 2018

Vandaag was de tienerdienst in het tekenen van de 40 dagentijd. En dit hebben we sprekend laten worden door middel van een aftelkalender.
Zie hier ons resultaat 'link'.

Winterfair 8 & 9 december

Er was dit jaar weer een winterfair in de Alexanderkerk.

Wat was er allemaal te doen:
Kinderspelletjes, kerstartikelen en kerststukjes, grote verloting, Rad van avontuur, kerstplanten en kerstkaarten, erwtensoep en glühwein, oliebollen, boeken, dvd’s en LP’s,  handwerkartikelen, houtbewerking en nog veel meer.

Dit jaar was er een poppentheater speciaal voor de kinder.

Ook waren er koor optredes van het Dameskoor WY, Christelijk Mannenkoor Prins Alexander, Seven Mountain Gospel Singers en het Christelijk Koor Joy.

Tienerdienst - oktober 2017

We zijn in een nieuwe vorm van tienerdienst gestart. Nu is de jeugd in 2 groepen verdeeld. De jongere en de wat oudere.

Dit keer ging het om een voorwerp mee te nemen wat jou op dit moment bezig houd.
Leuk om te zien en te leren van elkaar wat de ander bezighoud!

Emeritaat Gerard Geitenbeek

Bezoek aan Worbis september 2017