WELKOM WELKOM
Hartelijk welkom op de website van de Alexanderkerk te Rotterdam-Alexander. Wij informeren u graag over onze gemeente.

Wij zijn een gemeente in beweging en dragen de oecumene een warm hart toe. Ook willen wij mensen die op zoek zijn naar een kerkelijk onderdak een "thuis" bieden. Onze gemeente maakt deel uit van de Protestantse Kerk in Nederland (PKN) en is een actieve club mensen binnen het Rotterdamse.

We kennen verschillende activiteiten waarbij zowel aandacht is voor jeugd als voor ouderen, van baby tot en met hoogbejaard. Pastoraat, gespreksgroepen, verschillende soorten vieringen, catechese, lezingen of vormen van spiritualiteit. Kortom voor ieder wat wils.

U bent van harte welkom als u eens een kerkdienst of activiteit wilt bijwonen. Elke zondag is er een kerkdienst om 9.30 uur.
Wij willen er voor u zijn bij bijzondere momenten van uw leven, als het gaat om leuke en plezierige momenten zoals huwelijk en doop, maar ook in de moeilijke momenten zoals ziekte en rond een begrafenis.

Maatregelen corona virus Alexanderkerk Maatregelen corona virus Alexanderkerk
Als gevolg van de dreiging van het Corona Virus is de Alexanderkerk de komende tijd gesloten voor alle activiteiten. Vandaag zondag 15 maart is er geen normale kerkdienst geweest en dat zal de komende zondagen 22, 29 maart en 5 april ook zo zijn.

lees meer ยป

Annulering JOY concert 28-03-2020 Annulering JOY concert 28-03-2020
Vanwege maatregelen tegen het coronavirus heeft koor JOY besloten haar jubileumconcert van 28-03-2020 te annuleren.

Nieuwe datum is nog niet bekend, maar zal in ieder geval in het najaar plaastvinden.