Aanmelden voor de kerkdienst vervalt. Aanmelden voor de kerkdienst vervalt.
Wilt u zelf graag de 1,5 meter handhaven? Dan kunt u plaatsnemen in de zijvakken van de kerkzaal. Daar kunt u gaan zitten met drie stoelen tussen uzelf en de volgende bezoeker, dat is 1,5 meter.
De basisregels blijven wel gelden: handen desinfecteren bij binnenkomst, geen handen schudden, hoesten en niezen in de elleboog en thuisblijven en testen bij klachten.
Bij mooi weer drinken we nog steeds koffie op het kerkplein, maar bij slecht weer doen we dat in de grote zaal. De garderobe en de toiletten kunnen weer gewoon gebruikt worden.
Omdat de coördinator van de autodienst geniet van een welverdiende vakantie volgt informatie daarover later.

De kerkenraad is blij dat de kerkdeuren zo steeds een stukje verder opengaan. We hopen dan ook dat we u allemaal binnenkort weer ontmoeten in de Alexanderkerk. Van harte welkom!

Namens de kerkenraad,
Petra de Jong, scriba