Hoe kan ik me aanmelden voor de kerkdienst? Hoe kan ik me aanmelden voor de kerkdienst?

Voor het bijwonen van de kerkdiensten kunt u zich telefonisch aanmelden op de donderdag voorafgaand aan de zondag waarop u naar de kerk wilt, tussen 19.00 en 22.00 uur. Het telefoonnummer is: 06 27 284 306

Dit telefoonnummer is alleen tijdens bovengenoemde uren in gebruik en er kan géén gebruik worden gemaakt van de voicemail of het sturen van een SMS. Dus wanneer u de ingesprektoon hoort, probeer het later (tot uiterlijk 22:00 uur) nog eens.
Wanneer het maximaal aantal gemeenteleden is bereikt, krijgt u te horen dat er helaas geen plek meer is.
Alle overige coronaregels blijven van kracht, waaronder de 1,5 meter en het dragen van een mondneuskapje, totdat u op uw plaats zit.

Bent u vergeten om u aan te melden of denkt u pas op zondagmorgen "ik wil toch graag naar de kerk", kom gerust! We registreren dan alsnog van harte uw naam wanneer we nog niet het maximale aantal bezoekers hebben bereikt.
Wel is er na de dienst, wanneer het weer het toelaat, koffie op het kerkplein!