Film: Conversations with God 27 januari 2022

Film: Conversations with God 27 januari 2022
Film: Conversations with God.
Op donderdag 27 januari kijken we naar de film "Conversations with God", gemaakt naar aanleiding van het bekende boek "Een ongewoon gesprek met God" van Neil Walsh.
Neale's wereld brokkelt langzaam af, omdat hij moeite heeft met de verantwoordelijkheden die zijn leven met zich meebrengt, hij heeft geen huwelijk, geen werk en huis. Als klap op de vuurpijl breekt Neale zijn nek bij een vreselijk auto-ongeluk, hij kan nergens heen en heeft niemand om mee te praten.
Hopeloos en teleurgesteld zwerft Neale door de straten van Ashland, Oregon, dakloos en pijnlijk bewust van het feit dat hij zijn leven door zijn vingers heeft laten glippen. Compleet gefrustreerd is Neale furieus op God en vraagt een verklaring voor de situatie waar hij in is beland. Tot zijn grote verbazing antwoordt God…en dat is het begin van een dialoog tussen hem en God, die het leven van Neale ingrijpend zal veranderen.
Gesterkt door de lessen die hij leert door zijn zelfonderzoek besluit Neale zijn kennis te delen met de wereld door zijn correspondentie tussen hem en God op te nemen en in boekvorm uit te geven. Zijn boeken worden wereldwijd miljoenen keren verkocht, hij geniet van zijn succes. Voor velen is Neale uitgegroeid tot een spirituele boodschapper. Na jaren getob over zijn leven, is Neale overtuigd van het feit dat niemand alleen is in het leven, en God altijd met ons / in ons is om ons de weg te leiden. 

 
terug