Fietstocht A16 Rotterdam met gids

Op zaterdagmiddag 24 september gaan we met de fiets langs het project A16 Rotterdam. Het is een voorrecht een dergelijk groot infrastructureel project in de nabijheid te hebben en te kunnen zien waartoe de mensen allemaal in staat zijn. We zijn daar al verschillende keren geweest en gaan nu bekijken hoezeer het werk gevorderd is. En er is heel veel te zien: de neus gaat bijna over de A20 heen, grote delen van de tunnel zijn al helemaal klaar, de tunnel onder de Rotte is al bijna voor de helft klaar en de weg langs het vliegveld wordt binnenkort in gebruik genomen. We starten om 13.00 uur bij de kerk. Vanaf 13.30 uur sluit de gids bij ons aan en vervolgen we onze leerzame tocht. We sluiten af bij het restaurant De Bergsche Plas voor een drankje dat u uiteraard zelf mag betalen.
Opgeven voor 20 september via email ontmoeten@alexanderkerk.com of bij Aad van der Wilt 010 421 94 54.