Vooraf aanmelden is verplicht. Hoe kunt u dat doen? Vooraf aanmelden is verplicht. Hoe kunt u dat doen?

Let op: in verband met strengere maatregelen mogen er nog maar maximaal 30 personen bij een kerkdienst (en bij activiteiten in de kerk) aanwezig zijn en wordt het dragen van een mondneuskapje totdat u zit dringend geadviseerd
Daarom moet u zich, als u de kerkdienst op 1 november a.s. wilt bijwonen, vooraf aanmelden bij Anja Breukhoven
uitsluitend TELEFONISCH op telefonnummer 06 27 284 306 , DONDERDAG 29 OKTOBER TUSSEN 18.00 EN 20.00 UUR

Dit telefoonnummer is alleen tijdens bovengenoemde uren in gebruik en er kan géén gebruik worden gemaakt van de voicemail of het sturen van een SMS. Dus wanneer Anja in gesprek is, probeer het later (tot uiterlijk 20:00 uur) nog eens.

We moeten streng zijn dus als het maximaal aantal is bereikt krijgt u te horen dat er helaas geen plek meer is.
Bij kerkbezoek en bij alle andere activiteiten in de kerk adviseren wij u dringend een mondneuskapje te dragen totdat u gaat zitten! Dan mag het mondneuskapje af. Dus als u van huis gaat zet dan een mondneuskapje op of neem die mee. Bij de ingang van de kerk zullen we u verwelkomen als u zich telefonisch heeft aangemeld, maar zullen u ook dringend adviseren een mondneuskapje op te zetten als u die nog niet op heeft. U mag die pas afdoen als u op uw plaats zit.
Heeft u zich niet telefonisch aangemeld dan kunnen we u helaas niet binnen laten, maar u verzoeken weer naar huis te gaan.