“Alexanderkerk verbindt!” “Alexanderkerk verbindt!”
“Alexanderkerk verbindt!”

De verspreiding van de chocoladerepen in het kader van de Paasactie is inmiddels in volle gang.
We krijgen al diverse positieve reacties binnen. Dat doet ons goed!

Er zijn twee versies van de reep verspreid: voor de 25plussers (tot 75min)en de 75plussers.
Bij de repen voor de 25plussers zit een kaartje geplakt dat je kunt verwijderen.
Daarop is o.a. te lezen, dat op woensdag 7 april een Zoom-meeting wordt gehouden: "Alexanderkerk verbindt!"
Voor alle belangstellenden tussen de 25 en 75 jaar die de choco-reep hebben ontvangen, is deze ontmoeting bedoeld.
Alleen, het tijdstip is niet opgenomen, namelijk: 20:00u.
De Zoom-link is te vinden op het kaartje of stuur een mail naar mij: predikant@alexanderkerk.com om de link te ontvangen.

Verder kun je ook een korte vragenlijst invullen via de link www.bit.ly/magikwatvragen of gebruik de QR-code aan de achterzijde van het kaartje.
Zou je dat willen doen? Het invullen vergt een paar minuten van je tijd.

Graag tot woensdag 7 april, 20:00u, via Zoom.

Hartelijke groet,
ds Robert-Jan van Amstel, predikant van de Alexanderkerk