Activiteiten op komst

Activiteiten op komst
Als er iets is wat we in de afgelopen coronaperiode hebben geleerd, is het wel dat we in de kerk niet zonder ontmoeting kunnen. Alle digitale manieren om elkaar te zien en te spreken zijn handig en voor velen onmisbaar, maar we missen toch in belangrijke mate het persoonlijke contact, het elkaar zien.

In de kerk willen we graag ruimte bieden voor die ontmoeting.
Ontmoeting is er bij de koffie na de kerkdiensten in Alexanderkerk.
Daarnaast is er iedere dinsdagochtend, van 9.30 – 11.30 uur, een koffie-inloopochtend. U bent van harte welkom voor een kopje koffie, een spelletje of om zomaar wat bij te praten.
En dan zijn er natuurlijk de activiteiten die worden georganiseerd door de werkgroep Leren & Ontmoeten.

Omdat we niet zeker zijn hoe het komend jaar gaat verlopen presenteren we nu een programma voor de rest van 2021. We gaan daarmee aan het werk en kijken hoe dat loopt. Kunnen we veilig werken, zijn er genoeg deelnemers en gooien de gezondheidscijfers geen roet in het eten?

Als dat allemaal goed gaat, komen we in december met het programma voor de eerste helft van 2022. Plannen zijn er in ieder geval genoeg.

Voor wie is dit programma bedoeld? Voor leden van de kerk, maar natuurlijk ook voor iedere belangstellende. Wij willen namelijk een open kerk zijn, waarin iedereen welkom is: neem dus gerust iemand mee!
Op dit tabblad vindt u informatie over ons proramma 2021. Op het tabblad agenda vindt u een kort overzicht van de activiteiten op datum. Op het tabblad Impressies staan korte verslagen van activiteiten die al geweest zijn.

naar de agenda
naar impressies