Pelgrimstocht naar Rome - Margreet Tiel vertelt haar verhaal

Margreet Tiel, wiskundedocent en moeder van zes volwassen kinderen, heeft een grote wens: een voetreis naar Rome. Zij wandelde al eerder naar pelgrimsoorden, maar deed dat altijd in gedeelten, tijdens schoolvakanties. Graag zou zij, één keer in haar leven, op weg willen gaan en elke dag lopen tot zij in Rome aankomt. Op 1 juni 2018 is het zo ver: ze vertrekt van huis, uitgezwaaid door haar jongste dochter. Op 1 september moet zij terug zijn. Margreet komt ons in de Alexanderkerk vertellen over haar reis. Wat doet zo'n wandeltocht met je? Wie kom je tegen? Heb je wel eens een goed gesprek onderweg? Is het moeilijk of juist weldadig om dagenlang alleen te zijn? Ervaar je ook iets van God? En dan de praktische zaken: hoe vind je onderdak in toeristisch gebied, midden in de vakantietijd en hoe krijg je je schoenen gerepareerd wanneer de zolen weer eens versleten zijn? Ze zal ook foto's laten zien. En we kunnen natuurlijk vragen stellen.
Plaats: Alexanderkerk. Er is nog geen datum afgesproken, aangezien Margreet, op het moment dat deze folder wordt gemaakt, nog onderweg is. Let op de informatie in Kerkvenster.