Geloof in het gezin

Je bent verbonden met onze kerk. Je hebt één of meerdere kinderen die aan je zorg zijn toevertrouwd.  Graag zou ik een of meerdere avonden het thema “Geloof in gezin” willen bespreken samen met andere ouders en belangstellenden.
In deze setting van gesprek wil ik je de gelegenheid geven te vertellen over je eigen ervaringen hoe je je kind(eren) vertrouwd maakt met het christelijk geloof. Of wellicht wil je delen in je zorgen, omdat die uitdaging niet erg gemakkelijk is. Het leuke aan een ontmoetingsavond is dat je van elkaar tips en ideeën kunt krijgen. Daar zoek ik zelf ook naar, want ik ben zelf vader van twee kinderen van bijna 7 jaar. De kring is gestart begin 2019. De onderwerpen zijn afgebakend, dus je kunt zo instappen en weer uitstappen.
Maandag 2 oktober, aanvang: 20.00 uur tot ongeveer 21.30 uur. De vervolgavonden worden ter plaatse gekozen. Lees daarover meer in Kerkvenster.
ds Robert-Jan van Amstel