zo 5 november 2017

Tijdstip:
 09:30  - 11:00

Dankdag 5 november 2017

Op  5 november vieren we straks weer dankdag.

Net als andere jaren worden weer boodschappen verzameld voor de werkgroep VOOR ME KAAR. Deze  werkgroep geeft 4x per jaar ± 40 tassen per keer  uit die gevuld zijn met boodschappen voor mensen die net buiten de voedselbank vallen.

Door wat voor reden dan ook vallen ze onder de minima en kunnen dus zo’n gevulde tas heel  goed gebruiken. Gezien het succes van verleden jaar  willen wij dit  jaar ook weer gaan sparen  om de tassen die in december worden uitgegeven te vullen.

Tot 5 november staan diaconie en de jeugd voor en na de dienst weer met een tafel met boodschappen briefjes,  waar u met de briefjes zelf kunt bepalen welke boodschappen u wilt kopen. De ene week neemt u de briefjes mee en de andere keer dat u in de kerk komt levert u de boodschappen bij ons in, welke wij dan weer opslaan tot december.

Dan is het dus uiterst belangrijk dat u let op de houdbaarheids datum van alle producten.

Mocht u zeggen ‘ik kan of wil geen boodschappen kopen’ dan kan u ook altijd een gift geven in een envelopje waar we dan in december lekkere kerststollen
of andere extra lekkers voor kopen.

Ook kunt u een gift storten op de rekening van de diaconie onder vermelding van: Dankdag 2017
IBAN: NL47INGB0000628704
T.n.v.: Diaconie Protestantse Gemeente Alexanderkerk

Ik hoop dat het weer net zo’n succes wordt als verleden jaar
Mocht u nog vragen hebben dan hoor ik die graag straks bij de boodschappen tafel.

Loes Bliek
Namens de Diaconie