Belijdenis doen Belijdenis doen

Veel mensen hebben zich hierbij nog een voorstelling over hoe je een halve studie theologie moet volgen en van alles en nog wat moet weten over God.
Voor mijzelf geldt dat hoe ouder ik word en hoe meer ik gelezen heb, ik steeds weer tot de ontdekking komt hoe weinig ik eigenlijk van de Eeuwige weet. Maar wel, dat wat ik ervaar mij vertrouwen geeft voor de toekomst en ik ontdek dat binnen de gemeenschap van de kerk er zovelen zijn met wie ik samen optrek. Ik mag hen steunen, zij steunen mij.
Belijdenis doen is niet je papiertje ophalen van een gediplomeerd gelovige, maar uitspreken dat je mee wilt doen in die grote gemeenschap van mensen die door God zijn aangeraakt en zoeken naar zijn wil met ons leven.

Van daaruit heb ik met een aantal mensen gesproken en gaan we een groepje opstarten om hier naar toe te werken. We zullen een aantal bijeenkomsten hebben, ’s zondags na de kerkdienst aan huis. Wie heeft er zin om mee te doen? Bel me even of stuur me een mailtje.

Gerard Geitenbeek