De kerkdiensten van zondag 15, 22 en 29 maart zijn afgelast De kerkdiensten van zondag 15, 22 en 29 maart zijn afgelast
DE KERKDIENSTEN VAN ZONDAG 15, 22 EN 29 MAART ZIJN AFGELAST

De kerkenraad volgt daarmee het advies van de Rijksoverheid om bijeenkomsten met meer dan 100 personen niet door te laten gaan. We proberen zoveel mogelijk kerkbezoekers te bereiken. Als u in uw omgeving mensen weet die de kerkdienst in de Alexanderkerk op zondagmorgen bezoeken, maar die geen internet hebben, wilt u ze dan op de hoogte brengen?

De soep en broodmaaltijd op maandag gaat eveneens niet door.

Andere bijeenkomsten in de kerk (zoals vergaderingen en kringen) gaan voorlopig nog wel door.

Bij klachten van verkoudheid, hoesten, keelpijn en koorts wordt u verzocht thuis te blijven. Ook kwetsbare personen (ouderen en mensen met een verminderde weerstand) wordt geadviseerd om thuis te blijven. Dit om risico's voor uzelf en anderen te voorkomen.

Kerkenraad Alexanderkerk

------------------------------------------------------------------
KERKDIENST DIGITAAL

I.v.m. de afgelasting van de kerkdienst van a.s. zondag zal ds. Robert-Jan van Amstel wel een korte kerkdienst via internet, www.kerkomroep.nl, verzorgen.

Aanvang 09.30 uur.

Ds. Robert-Jan van Amstel zal een gebed uitspreken, doet de Bijbellezing en houdt de preek die hij inmiddels klaar heeft.

Thematiek en inhoud blijven hetzelfde.

Er is instrumentale bijdrage door Matthijs Breukhoven.