ma 22 januari 2018

Alexanderkerk
Tijdstip:
 20:00

In het kader van het beroepingswerk nieuwe predikant voor de Alexanderkerk zal maandag 22 januari een Gemeentevergadering worden gehouden, aanvang 20.00 uur in de Alexanderkerk. Tijdens deze vergadering zal  de gemeente worden geïnformeerd over de werkzaamheden van de beroepingscommissie en zal het besluit van de kerkenraad de voorgedragen predikant kandidaat te stellen worden toegelicht. Uiteindelijk zal de gemeente worden voorgesteld de betreffende predikant daadwerkelijk te beroepen.  In het begin van de vergadering zal de betreffende predikant aanwezig zijn en zich nader aan de gemeente voorstellen.

De gemeenteleden van de Alexanderkerk worden zo veel mogelijk verzocht deze belangrijke vergadering te bezoeken.